Refurbished Dell Precision

De Dell Precision kenmerkt zich door een slanke vormgeving, het dunne ontwerp en de lichte uitvoering. Een prachtige tweedehands laptop wanneer u veel op pad bent dus. Wij bieden refurbished Dell Precision laptops aan in verschillende reeksen. De 3000, 5000 en de 7000 reeks. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kiest u voor de robuuste instaplaptop in de 3000 reeks. Voor het slanke en lichte ontwerp van de 5000 serie. Werkt u veel met grafische programma’s? Kies dan voor de grafische krachtpatser (aldus Dell) in de 7000 reeks, zodat u al uw creativiteit kan gebruiken zonder gehinderd te worden door een trage computer.

  • Intel Core i7
  • 8 GB
  • 240GB SSD + 500GB HDD
  • Intel Core i7
  • 24 GB
  • 1000GB SSD

Kwaliteit van een nieuwe

Een musthave voor de zakelijke laptopgebruiker! Maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Bij ons is dat prijskaartje echter best te overzien! Door een refurbished Dell Precision aan te schaffen, slaat u twee vliegen in één klap. U koopt een prachtige laptop voor uw zakelijk gebruik én u koopt een nieuwe laptop voor de prijs van een tweedehands zodat u vele euro’s bespaart! Daarnaast geven wij nog extra korting wanneer u 10 of meer laptops voor uw bedrijf bestelt. Neem hiervoor contact op met ons sales team!
Als u bij ons een refurbished Dell Precision koopt, zorgen wij dat u het verschil tussen nieuw en gebruikt niet opmerkt. Al onze laptops bevatten geen tot slechts enkele gebruikssporen. Door onze vakkundige medewerkers wordt de laptop helemaal nagekeken en indien nodig onderdelen vervangen. Uiteraard zorgen wij dat de laptop van binnen en van buiten schoon bij u wordt afgeleverd. Een gloednieuwe laptop, maar wel een stuk goedkoper! Weet u trouwens dat u met de aanschaf van een refurbished laptop ook nog eens om het milieu denkt? Door de laptop een tweede leven te geven, voorkomt u dat deze vernietigt wordt en draagt u bij aan de circulaire economie.

Bestel nu uw goedkope Dell Precision

Zo’n mooie prijs voor een zo goed als nieuwe Dell Precision laat u natuurlijk niet aan uw neus voorbij gaan. Bent u er uit, stop de bestelling dan snel in uw winkelmandje. Zodra de bestelling bij ons binnen is gaan we voor u aan de slag. De meeste laptops kunnen wij uit voorraad leveren en zijn reeds door ons nagekeken. Hierdoor kunnen we uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al bij u afleveren.
We gebruiken cookies om voor een betere functionaliteit en marketing doeleinden. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met onze Privacy policy.