Bent u toe aan een nieuwe monitor? Is hij stuk of heeft u inmiddels nieuwe wensen qua grootte of resolutie? Neem dan eens een kijkje bij onze refurbished monitoren. Wij kopen monitoren in van verschillende grote merken. Na een grondige check en onderhoudsbeurt kunt u deze monitoren bij ons als nieuw bestellen. Een zo goed als nieuwe monitor voor de prijs van een tweedehands. Een buitenkansje toch?


Wat is een refurbished monitor?

Monitoren worden vaak al voor het einde van hun levensduur door de eigenaar afgeschreven. Dit kan verschillende redenen hebben, maar dit hoeft niet altijd te zijn omdat de monitor echt stuk is. In dat geval kopen wij deze monitoren in. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag om hem weer als nieuw de deur uit te laten gaan. Mocht er een onderdeel kapot of verouderd zijn dan zorgen we dat het gerepareerd of vervangen wordt. De monitor wordt van binnen en van buiten goed gereinigd. Op het tweedehands beeldscherm zult u geen tot enkele gebruikssporen kunnen vinden. Wij hebben een groot en wisselend assortiment aan LCD-monitoren. U vindt de refurbished beeldschermen bij ons in verschillende prijsklassen en uiteraard in verschillende maten. De afmetingen lopen uiteen van 17 tot wel 30 inch. Zo zit er voor iedere gebruiker wel een passende monitor bij. Wij verkopen zowel combinaties van computers met een monitor, maar desgewenst kunt u ook kiezen voor een los beeldscherm. Bent u voor het bedrijf op zoek naar een groot aantal tweedehands monitoren? Dan denken we graag met u mee over de beste oplossing.

Keuzemogelijkheden

Als bedrijf stelt u misschien wel andere eisen aan een beeldscherm dan wanneer de monitor wordt gebruikt voor privé gebruik. Wellicht heeft u behoefte aan een extra breed beeldscherm. Gebruikt u het liefste twee beeldschermen naast elkaar, dat kan natuurlijk ook. Kiest u voor het strakke design van een Samsung monitor, of voor de robuuste vormgeving van Dell? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op zoek bent naar een monitor voor bij uw laptop. Wanneer u met uw laptop weer terugkomt op kantoor is het wel zo fijn om uw laptop aan te sluiten op een monitor. In dat geval is het natuurlijk ideaal dat u bij ons losse goedkope beeldschermen kunt bestellen. Wie op zoek is naar een nieuwe monitor weet dat er een groot aantal aan keuzemogelijkheden is. Wij bieden monitoren aan in verschillende groottes, maar bijvoorbeeld ook in verschillende resoluties. Wij hebben beeldschermen in HD kwaliteit. Heeft u een iets krapper budget, dan hebben we zeker ook iets voor u! Wij leveren monitoren vanaf €100. Heeft u meer wensen dan hebben wij ook monitoren die daar aan voldoen! Wellicht heeft u een voorkeur voor een bepaald design, bijvoorbeeld in het zwart of juist aluminium of voor verschillende soorten aansluitingen aan de monitor. In onze webshop vindt u alle informatie om een goed overwogen keuze te maken. Mocht u behoefte aan meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Beste kwaliteit

Wij gaan voor de beste kwaliteit. Daarom kopen wij alleen de beste apparatuur in. De apparatuur wordt vervolgens gecheckt door ons vakkundige personeel. Wij werken enkel met gediplomeerd personeel. Zij volgen regelmatig aanvullende opleidingen om u de beste kwaliteit te kunnen leveren. Een enkele keer geven we in onze webshop aan of de monitor een A-grade of een B-grade heeft. Een B-grade monitor bevat iets meer gebruikssporen. Dit weet u echter altijd van te voren. Dit zijn mooie schermen wanneer u bijvoorbeeld af en toe uw laptop wilt aankoppelen, maar de monitor niet dagelijks gebruikt. De prijs van een B-grade monitor is uiteraard ook lager. Mocht u na uw aankoop onverhoopt niet tevreden zijn met de kwaliteit. Dan bieden wij u een niet goed, geld terug garantie. We hopen en doen er natuurlijk alles aan zodat dit niet nodig is!

Bestelopties

Bij het bestellen vindt u een aantal keuzemogelijkheden. Zo kunt u de gewenste bekabeling bij de monitor kiezen. Eventueel kunt u de garantie tegen een kleine vergoeding uitbreiden tot een langere periode. Is uw monitor onderdeel van uw bestelling, dan kunt u dit op twee manieren doen. Stel dat u een computer aanschaft, dan kunt u in het keuzeproces aangeven dat u er een monitor bij wilt kopen. Uiteraard kunt u bij ons ook alleen monitoren kopen. Ook reeds bestaande combinaties van computer en monitor kunt u bij ons bestellen. Op de vraag waarom u zou kiezen voor een refurbished monitor is het antwoord heel simpel: het scheelt u gewoon heel veel geld! Waarom zou u geen geld willen besparen als wij ervoor zorgen dat u een als nieuwe monitor ontvangt. Zo kunt u veel meer doen met hetzelfde geld! Daarnaast is het refurbishen van apparatuur ook nog eens heel goed voor het milieu. Het voorkomt dat apparatuur nog voor het einde van de levensduur bij het afval beland. Kiezen voor refurbished is dus ook nog eens een heel duurzame keuze.