Heeft u uw zinnen gezet op een mooie ultrabook, maar betaalt u daar liever niet de hoofdprijs voor? Dan kan een refurbished Ultrabook uitkomst bieden! Wij bieden een groot assortiment ultrabooks voor een redelijke prijs. Hoe dit kan? Doordat we de beste tweedehands ultrabooks voor u inkopen en na een grondige check als nieuw aan u kunnen aanbieden. Dat is Refurbished, dat is Hardwareprins!


Niet nieuw maar refurbished

Allemaal leuk en aardig denkt u, maar ik ben op zoek naar een nieuwe ultrabook. Dat komt goed uit want wij garanderen u dat u een zo goed als nieuwe ultrabook van ons ontvangt. Hoe gaat dat in zijn werk: wij kopen gebruikte ultrabooks in en geven deze een nieuw leven. Deze verkopen we natuurlijk niet zonder iets te doen aan u door. Wanneer een ultrabook bij ons binnen komt, dan beginnen we met een grondige check. Alle onderdelen worden gecheckt en getest. Is er iets verouderd of kapot, dan vervangen wij deze onderdelen voor nieuwe. Uiteraard wordt de  ultrabook van binnen en buiten grondig gereinigd en ondergaat de harde schijf een datawipe. Wij kopen alleen goed uitziende ultrabooks in, dus wij garanderen dat uw bestelling geen tot enkele gebruikssporen heeft. Nadat onze professionele vakmensen de ultrabook onder handen hebben genomen, ontvangt u dus een zo goed als nieuwe ultrabook, maar wel voor een hele scherpe prijs.

Het prijsverschil

Het prijsverschil tussen een nieuwe en refurbished ultrabook is gigantisch. Wanneer u een nieuwe koopt bent u minimaal €1000 kwijt. Met de aankoop van een refurbished ultrabook bespaart u toch al snel zo’n 50%. Het is natuurlijk aan u wat u met deze besparing doet. Bent u blij dat u voor minder een goede ultrabook hebt gekocht, prima! Maar misschien stelt het u ook in staat om een ultrabook met nog meer opties te kopen. Met de aankoop van een refurbished ultrabook krijgt u dus altijd meer voor minder geld! Wij bieden bij uw bestelling verschillende opties. Wanneer u dat wilt, kunnen we alvast verschillende softwarepakketten voor u installeren. Zo kunt u meteen aan de slag wanneer u de ultrabook ontvangt. Andere opties zijn bijvoorbeeld het uitbreiden van het RAM-geheugen of een diplaypoort naar HDMI. Wij verzorgen dit graag voor u voor een kleine meerprijs. De mogelijke opties zijn per product verschillend en staat bij ieder product in de beschrijving vermeld. Ook kunt u kiezen voor verschillende accessoires om uw bestelling compleet te maken.

Wij gaan voor kwaliteit

Wanneer u een ultrabook bij Hardwareprins besteld, dan heeft u echt een goede kwaliteit ultrabook gekocht. Wij werken enkel met A-merken zoals HP, Dell en Lenovo. Daarnaast werken wij uitsluitend met gediplomeerde vakmensen die continu blijven bijleren. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij voor staan. Wij leveren uw bestelling af met een niet goed geld terug garantie. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw bestelling, dan krijgt u van ons dus uw aankoopbedrag retour en kijken we graag naar een oplossing. Wij doen er echter alles aan om wél aan uw verwachtingen te voldoen.

De hele zaak nieuwe ultrabooks

Wanneer u vanuit de zaak belast bent met de aanschaf van nieuwe ultrabooks voor uw bedrijf of afdeling. Dan is dat vaak een flinke uitzoekerij. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in de wereld van de notebooks, want de keuze is reuze en de mogelijkheden eindeloos. Daarbij komt dat we de aankoop van grote aantallen willen belonen met een staffelkorting. Bij aankoop van 10 of meer laptops kunt u hier gebruik van maken. Is dat voor u het geval, neem dan even contact op met ons Sales team en zij vertellen u hier graag meer over. Naast het grote prijsverschil tussen nieuw en refurbished is de keuze voor refurbished ook een hele verantwoorde keuze. Door geen nieuwe, maar een gebruikte notebook aan te schaffen zorgt u er ook voor dat de gebruikte notebook niet vernietigd wordt, maar opnieuw gebruikt wordt. Hierdoor levert u een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie. Dit is belangrijk voor een beter milieu.

Klanttevredenheid

Naast de kwaliteit van onze producten hechten wij vanzelfsprekend ook grote waarde aan de klanttevredenheid. Dit begint natuurlijk bij het leveren van kwaliteit van het product, maar service vinden wij niet minder belangrijk. Gelukkig werpen onze inspanningen op dit gebied haar vruchten af. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3. Dit is een prachtig cijfer. Wij zijn echter morgen graag beter dan vandaag, dus wij blijven constant in beweging om onze kwaliteit in producten en service te verbeteren. Wij horen daarom ook graag wat ú van ons vindt. Wilt u ook graag zo’n mooie refurbished ultrabook? Bestel hem dan vandaag nog! Nu u de keuze hebt gemaakt, bent u slechts een paar muisklikken verwijderd van uw aankoop. Maak uw aankoop compleet met de verschillende opties die we bij de bestelling aanbieden. Zo kunt u meteen passende accessoires kiezen, zoals een docking station. Maar ook het uitbreiden van de bestelling met een langere garantie of bepaalde software pakketten is een mogelijkheid. Wanneer uw bestelling is geplaatst, gaan wij meteen voor u aan de slag. De meeste ultrabooks zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u voor 12.00 uur besteld? Dan heeft u hem morgen in huis! Alle bestellingen leveren wij bovendien gratis bij u af.