Filter

Resultaat 1–36 van de 542 resultaten wordt getoond

Ga voor refurbished!

U heeft eindelijk een ‘go” in het bedrijf voor de aanschaf van nieuwe notebooks. En dan zoekt u natuurlijk de beste notebook binnen het budget dat het bedrijf er voor over heeft. Dan hebben wij goed nieuws! Want bij Hardwareprins weet u zeker dat u het maximale uit uw budget kunt halen. Refurbished notebooks zijn in principe tweedehands notebooks, maar niet zomaar tweedehands. Wij maken ze weer zo goed als nieuw! Wanneer een gebruikte notebook bij ons binnenkomt, gaan onze vakkundige engineers er meteen mee aan de slag, zodat we de notebook bij u als nieuw kunnen afleveren.

Zoals gezegd leveren wij een tweedehands als nieuw bij u af. Voordat u de notebook ontvangt wordt deze aan een uitgebreide check onderworpen. Deze check bestaat onder andere uit het reinigen van de notebook van zowel de binnen- als de buitenkant. Vanzelfsprekend schonen we de harde schijf helemaal op door middel van een volledige data wipe. We checken of alle hardware naar behoren werkt. Waar nodig vervangen we verouderde of kapotte onderdelen voor nieuwe. Daarnaast zorgen we voor installatie van originele Windowssoftware. Wij leveren de notebooks startklaar bij u af. Dát is refurbished: Een volledige nieuwe notebook, voor een hele mooie prijs. Voor deze prijs vindt u in de winkel geen nieuwe!

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten. Daarom leveren wij u alleen het beste! Wij werken uitsluitend met refurbished notebooks van A-merken, zoals HP, Dell en Lenovo. Al onze notebook hebben geen tot enkele gebruikssporen. U bestelt bij ons dus een gebruikte laptop, die van binnen én van buiten als nieuw is. Wij werken ook alleen met het beste personeel. Ons IT-team bestaat uit gediplomeerde vakmensen met een hart voor IT. Onze producten kennen voor ons team geen geheimen.

Goed voor de portemonnee

Als het dan toch een compleet nieuwe notebook is, waarom kiest u dan voor refurbished? Dat antwoord is simpel. Refurbished notebooks zijn gewoon veel goedkoper dan nieuwe! U bespaart echt een heleboel geld wanneer u kiest voor een refurbished notebook. Zo kunt u gewoonweg meer doen met uw geld. Misschien kiest u daardoor wel voor een net iets uitgebreidere notebook of u koopt er eentje extra, zodat er nooit één te weinig is in het bedrijf. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de besparing als winst te zien en het budget aan iets ander te besteden. Geld overhouden is natuurlijk nooit verkeerd!

Wij bieden een verscheidenheid aan notebooks aan. In iedere prijsklassen vindt u bij ons wel iets wat bij u en uw bedrijf past. Zo kunt u bij ons al terecht voor notebooks vanaf €100, maar wilt u graag een uitgebreidere notebook, dan kunnen we ook in die vraag voorzien. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u ook voor verschillende afleveropties kiezen. Deze opties zijn per notebook verschillend. U kunt bijvoorbeeld denken aan een digital HDMI port, SSD i.p.v. HDD en installatie van verschillende software. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende accessoires, zoals een extra accu, een docking station of een optische muis. In overleg is altijd veel mogelijk. Komt u er op de website niet uit? Neem dan gerust contact op met ons Sales team voor meer informatie. Zij helpen u graag bij uw keuze.

Grote aantallen notebooks bestellen

Ook wanneer u voor een bedrijf grote aantallen notebooks wilt bestellen, kunnen we in deze vraag voorzien. Misschien wilt u allemaal dezelfde, maar het kan ook zijn dat verschillende afdelingen of functies om verschillende notebooks vragen. Het bestellen van grote aantallen, kan u nog meer financieel voordeel opleveren. Wij hanteren namelijk een staffelkorting voor bestellingen boven de 10 stuks. Dit kan u een interessante besparing opleveren. Wij denken hierin graag met u mee. Neemt u gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschil laptop en notebook

De termen laptop en notebook worden vaak door elkaar gebruikt. En dat klopt ook, want er zit geen verschil in een laptop en een notebook. De term notebook is eigenlijk ontstaan doordat de laptops steeds dunner werden. De ultrabook daarentegen is wel echt anders dan de notebook en de laptop. Een ultrabook is namelijk nóg platter en heeft een maximale dikte van 1,5 cm en zijn vaak uitgerust met iets zwaardere hardware, waardoor ze bijvoorbeeld uitermate geschikt zijn wanneer u veel gebruik maakt van grafische programma’s zoals Photoshop.

Garantie & Klanttevredenheid

Uiteraard doen we er alles aan om uw notebook in perfecte staat bij u af te leveren. Mocht u echter onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw aankoop, dan leveren wij een niet goed, geld terug garantie. Daarnaast kunt u bij de aankoop kiezen voor verschillende periodes om uw garantie op het product te verlengen.
Vele tevreden klanten gingen u voor. Hardwareprins levert nu al meer dan 5 jaar aan tevreden zakelijke klanten. Wij kregen inmiddels ruim 700 online beoordelingen van onze producten en klanten gaven ons gemiddeld een 8,3! Een resultaat waar we trots op zijn. Het kan natuurlijk altijd beter en daarom werken wij continu aan verbetering van onze service en kwaliteit van onze producten.

Weet u al precies welke notebook u wilt? Dan kunt u deze eenvoudig via onze website bestellen. Via een keuzemenu, filtert u eenvoudig de notebooks uit het assortiment die voor u interessant zijn. Wanneer u de keuze heeft gemaakt, loopt u nog even door de verschillende opties die bij het notebook geleverd kunnen worden. Daarna plaatst u hem in uw winkelmandje. De meeste notebooks kunnen wij uit voorraad leveren. Bestelt u de notebook voor 12.00 uur, dan heeft u hem de volgende werkdag al in huis!

Refurbished ook nog goed voor het milieu

Niet alleen uw portemonnee vaart er wel bij. Wanneer u kiest voor refurbished zet u zich ook nog in voor het milieu. Door de notebooks aan het eind van hun levensduur niet af te schrijven en te vernietigen, maar opnieuw te gebruiken, levert u een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie. Zo zorgt uw bedrijf met deze aankoop ook nog voor een betere wereld.