Toont alle 3 resultaten

Refurbished HP Zbook

Bent u op zoek naar een nieuwe zakelijke laptop, maar betaalt u niet graag de hoofdprijs? Dat hoeft ook niet! Maak nu kennis met de refurbished HP Zbook! Door onze jarenlange ervaring met het refurbishen van gebruikte laptops, zorgen wij ervoor dat u een Zbook ontvangt waarbij u het verschil tussen nieuw en tweedehands niet opmerkt! Hoewel, niet aan de laptop, wel op uw bankrekening!


Voordelen van de HP Zbook

Met de HP Zbook maakt u een goede keuze voor een zakelijke laptop. Deze uit machinaal vervaardigde aluminium laptop kan wel tegen een stootje en is door zijn elegante uitstraling een aanwinst op uw bureau. De binnenkant van de Zbook is een net zo’n grote aanwinst. Door de nieuwe generatie Intel Core processors, heeft u een supersnelle laptop, zowel qua geheugen als opslag. Doordat er bij de ontwikkeling van de laptop is samengewerkt met verschillende bekende softwarepartners, weet u zeker dat al uw applicaties op deze laptop perfect werken. Ook heeft HP de laptop aan verschillende extreme tests op het gebied van vallen, extreme weersomstandigheden en stof onderworpen. De laptop bleek tegen alle extreme omstandigheden perfect te presteren.

Kies voor refurbished

Een strak uiterlijk, een ‘supersnelle’ binnenkant én een laptop die tegen een stootje kan. Normaal betaal je daar een flinke prijs voor. Met onze refurbished Zbooks blijkt deze perfecte laptop ineens een stuk betaalbaarder! Wij kopen gebruikte laptops van A-merken in. Ons team van IT-engineers gaat met deze laptops aan de slag. Wanneer er iets stuk is, repareren of vervangen ze dat. De laptop wordt goed gereinigd en aan verschillende tests onderworpen. Uiteraard wordt de harde schijf compleet geformatteerd. Wanneer ons team met de laptop klaar is, is hij weer als nieuw! En op dat moment kunt u hem bestellen. Als niet, maar voor een refurbished prijs. De voordelen van onze refurbished Zbooks vindt u niet alleen terug in de prijs. Weet u dat u een belangrijke bijdrage levert aan de circulaire economie wanneer u kiest voor refurbished? Een gebruikte laptop die op de afvalstapel belandt is zonde en onnodig. Dat bewijzen onze refurbished producten. De Zbooks hebben dus een gunstige prijs, dragen bij aan het milieu én dan hebben we nog een aantrekkelijk aanbod. Wanneer u zakelijk bestelt heeft u wellicht niet aan één laptop genoeg. Daarin komen we u graag tegemoet. Indien u 10 of meer stuks bij ons bestelt, dan bieden we u een staffelkorting aan. Grote bestellingen zijn dus extra voordelig! Neem hiervoor contact op met ons sales team.

Bestel nu uw Zbook

Wilt u ook een zo goed als nieuwe goedkope Zbook? Plaats hem dan nu in uw winkelmand! Doe u dit voor 12.00 uur dan heeft u in veel gevallen uw Zbook morgen al in huis. Wij kunnen de meeste laptops namelijk uit voorraad leveren. Wij leveren uw bestelling bovendien kosteloos bij u af.