Toont 1 resultaat

Refurbished HP ProBook

Op zoek naar een supersnelle laptop? Dan is de HP Probook wellicht iets voor u! De HP Probook kenmerkt zich door een dun design en krachtige processoren. Door de quadprocessors schakelt u moeiteloos tussen verschillende programma’s en heeft u zeker een supersnelle laptop! Wanneer u de HP Probook bij ons als refurbished laptop bestelt, heeft u al deze voordelen plús het voordeel van een goedkope aankoop! Dat klinkt goed toch?


De kracht van een refurbished HP Probook

Wat kunt u verwachten van een refurbished HP Probook? Hetzelfde als u kan verwachten van een nieuwe! Behalve de prijs, die is een stuk lager. Hoe kan dat dan? Wij zijn gespecialiseerd in refurbished IT. Al flink wat jaren kopen wij gebruikte hardware in en zorgen er voor dat het weer werkt zoals nieuw! Onze IT-engineers zijn er in gespecialiseerd om gebruikte apparatuur en grondige inspectie te geven. Waar nodig worden oude onderdelen vervangen voor nieuwe. U ontvangt vervolgens dus een perfect werkende, nieuw uitziende HP Probook met en verrassend lage prijs.

Kenmerken HP Probook

De HP Probook is een pareltje onder de zakelijke laptops. Zowel qua uiterlijk als innerlijk kunnen we wel zeggen. Met een elegant dun design, afgeronde hoeken en smalle lijst om het beeldscherm ziet de Probook er heel elegant uit. Door de quadcore processor is het gewoon heel fijn werken op deze laptop. De HP Probook is daarnaast uitermate geschikt voor videoconferencing, iets wat tegenwoordig niet meer is weg te denken uit het bedrijfsleven. Met onze aanvullende opties maakt u uw bestelling in een handomdraai compleet. U kunt bij de bestelling kiezen voor verschillende accessoires en software. Zo kunt u meteen aan de slag!

Bestel hem nu!

Wilt u de nieuwe eigenaar zijn van een HP Probook? Plaats hem dan snel in uw winkelwagentje! Doordat wij veel laptops uit voorraad kunnen leveren, kunt u morgen al aan de slag met uw nieuwe Probook. Denkt u dat het hele bedrijf wel een mooie Probook kan gebruiken? Dan denken wij graag met u mee. Wij weten dat de aanschaf van laptops binnen een bedrijf een grote kostenpost is. Daarom bieden wij bedrijven bij een bestelling vanaf 10 stuks een interessante staffelkorting aan. Bel met ons Sales team om de mogelijkheden te bespreken. Vele klanten gingen u de afgelopen jaren voor. Onze service en kwaliteit beoordeelden zij met een 8,3! Een resultaat waar wij trots op zijn en alles aan doen om te behouden en te verbeteren!