Toont 1 resultaat

Refurbished HP Elitebook

Wanneer u kiest voor de zakelijke laptop HP Elitebook, dan heeft u echt een hele mooie keuze gemaakt. Deze laptop biedt zakelijke gebruikers optimaal gebruiksgemak en beveiligingsopties. En wanneer u deze bij ons aanschaft, maakt u nog een verstandigere keuze. Kies voor een refurbished HP Elitebook en u kiest voor het beste van beide werelden: een prachtige zakelijke laptop en dat terwijl u vele euro’s bespaart! Goede deal toch?


Opmerkelijke laptop

De HP Elitebook is een opmerkelijke laptop in zijn klasse. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, maar het zijn stuk voor stuk stevige zakelijke laptops. Bij stevig denkt u misschien aan een lomp design, maar niets in minder waar! De elegante Elitebook is superdun en is te verkrijgen als ‘originele’ laptop en als 360° convertible. Hierbij draait u het scherm eenvoudig 360°. Handig voor bij een presentatie of als u de klant een ontwerp wilt laten zien. Naast het elegante dunne design beschikt de laptop over meerdere beveiligingslagen en verschillende samenwerkingstools. Zo bent u altijd en overal veilig bereikbaar.

Kies voor refurbished

Door te kiezen voor een refurbished HP Elitebook is een goede zakelijke laptop met een superstrak design nu voor iedereen bereikbaar. De prijzen van refurbished laptops liggen beduidend lager dan de nieuwprijs. En dat terwijl u van ons wel de kwaliteit van een nieuwe laptop kunt verwachten! Wij zorgen door een uitgebreide check dat uw HP Elitebook zo goed als nieuw, met nieuwe onderdelen en geheel gereinigd bij u wordt afgeleverd. In de prestaties zult u het verschil tussen nieuw en tweedehands niet merken. Ook qua gebruikssporen gaan wij alleen voor het beste. Daarom kopen wij enkel laptops in met geen of enkele gebruikssporen.  Wij garanderen dat u heel veel plezier zal hebben van uw goedkope HP Elitebook!

Keuze gemaakt?

Als u uw keuze al heeft gemaakt, bestel uw HP Elitebook dan vandaag nog! Wanneer u de bestelling voor 12.00 uur plaatst heeft u er de volgende dag al plezier van. Wilt u er nog even over denken of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan gerust contact op met ons Sales team. Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u nog verschillende keuzemogelijkheden voor extra software of accessoires. Zo maakt u uw HP Elitebook in één keer compleet en helemaal naar uw zin. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Neem dan altijd eerst even contact met ons op. Wij zorgen voor leuke staffelkortingen voor bestellingen van meer dan 10 stuks. De meeste laptops kunnen wij uit voorraad leveren. Wij bezorgen uw bestelling kosteloos op het door u gewenste adres.