Een kwalitatief goede laptop hoeft niet altijd duur te zijn. Dat bewijzen onze refurbished laptops wel! Wij hebben een groot assortiment laptops. Hardwareprins levert als groothandel voornamelijk aan zakelijke klanten, zowel in binnen- als buitenland. Onze laptops zijn uitsluitend van A-merken, zoals Dell, HP en Lenovo.


Refurbished laptop als nieuw

Wat is dat dan een refurbished laptop? Dat zijn tweedehands laptops die door onze vakkundige specialisten weer als nieuw zijn gemaakt. U bestelt bij ons dus een zo goed als nieuwe laptop voor een veel lagere prijs dan wanneer u een nieuwe zou aanschaffen. Wanneer een laptop bij ons binnenkomt, wordt hij eerst op vele punten gecheckt. De laptop wordt van binnen en van buiten gereinigd en verouderde onderdelen worden vervangen. Daarnaast wordt de harde schrijf door ons volledig gewist en opgeschoond, een zogeheten volledige datawipe. Vervolgens wordt de laptop voorzien van de nieuwste en officiële Windows software. Uw nieuwe laptop is dus volledig gereinigd, opgeschoond, helemaal up to date en start-klaar! Uw nieuwe laptop is dus helemaal door ons nagekeken. Daarnaast werken wij alleen met producten die er zo goed als nieuw uitzien. Er zullen dus geen tot enkele gebruikssporen op zitten. U bestelt bij Hardwareprins dus een tweedehands laptop die er uit ziet en werkt als een nieuwe! Het enige grote verschil tussen een nieuwe en een refurbished laptop merkt u in uw portemonnee. De aanschaf van een refurbished laptop levert u een aanzienlijke besparing op. U koopt dus een nieuwe laptop voor de prijs van een tweedehands. Dat is nog eens een goede deal! De keuze voor een tweedehands laptop is altijd goed voor uw portemonnee. Ook hier zijn laptops in verschillende prijsklassen. Onze webshop biedt een groot assortiment in verschillende prijsklassen. Zo heeft u voor slechts €100 al een laptop, maar we hebben ook uitgebreidere laptops tot €900. Door in het keuzemenu uw wensen aan te geven, filtert u eenvoudig de laptops zodat ze voor u makkelijk te vergelijken zijn. Zo vind u gemakkelijk de laptop die het beste bij uw wensen en de situatie van het bedrijf past.

Zakelijke Laptops, notebooks en ultrabooks

Heeft u al goed nagedacht over de wensen die u heeft voor uw zakelijke laptop? De eisen waar een zakelijke laptop aan moet voldoen, zijn vaak een beetje anders dan voor een laptop voor privégebruik. Zakelijke laptops moeten over het algemeen tegen een stootje kunnen, omdat ze veel onderweg zijn. Een stevige behuizing is hiervoor wel aan te raden. Om dezelfde reden wilt u waarschijnlijk wel een lichtgewicht laptop. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van mogelijke wensen/eisen die u aan uw laptop stelt. Denk hier van te voren goed over na. Vervolgens vindt u binnen ons assortiment vast een laptop die bij u en uw situatie past. Doordat Hardwareprins zich vooral richt op de zakelijke markt, hebben wij hier bij de inkoop van de laptops al over nagedacht. U vindt bij ons veel lichtgewicht laptops die uitblinken in prestatie en beveiligingsopties. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. De verschillende termen laptops, notebooks en ultrabooks worden in de volksmond nogal eens door elkaar gebruikt. Wanneer u echter op zoek bent naar een laptop, is het wel handig om het verschil te weten. De eerste computer met beeldscherm en toetsenbord in één kreeg de naam laptop. Nu de laptop al jaren bestaat en de vormgeving van het apparaat steeds meer veranderd. De laptops worden dunner en kleiner. We gebruiken ze steeds meer voor onderweg. Door deze transformatie in uiterlijk is er een nieuwe term ontstaan: de notebook. Een laptop verschilt echter niet van een laptop. Deze twee namen worden nu voor hetzelfde gebruikt. Voor de term ultrabook is dit anders. Een ultrabook is nóg platter dan een laptop/notebook. Een ultrabook is maximaal 1.5 cm dik. Ook de prestaties van een notebook zijn anders. Er zit altijd een Intel Core i3, i5 of i7 processor in. Dit kan bij een laptop/notebook ook zo zijn, maar is niet altijd het geval.

Wij gaan voor kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en nemen geen genoegen met minder. Dat ziet u terug in onze producten. Dit bereiken we door alleen maar met de beste gediplomeerde vakmensen te werken. Wij leveren de laptop af met een garantie. Mocht u echter toch niet tevreden zijn over de kwaliteit van een product, dan betreuren wij dit heel erg. U ontvangt van ons het aankoopbedrag terug en we kijken graag naar een passende oplossing. Wij hebben een groot assortiment aan laptops. Wij werken uitsluitend met A-merken. Wilt u niet één of enkele laptops bestellen, maar wilt u het hele bedrijf van laptops voorzien? Geen probleem! Ook grote aantallen kunnen wij uit voorraad leveren. Mocht het door u gewenste aantal of model niet op voorraad zijn, dan kopen wij deze laptops voor u in. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden. Daarnaast hanteren wij een staffelkorting voor grote bestellingen. Zo wordt een investering in refurbished laptops financieel nog aantrekkelijker!

Tweedehands voor het milieu

Heeft u een groot hart voor het milieu en wilt u hier een bijdrage aan leveren? Of misschien heeft u er nog helemaal niet zo bij nagedacht, maar ook dan is de aanschaf van onze laptops een goede keuze! Door gebruikte laptops opnieuw te gebruiken, wordt voorkomen dat deze vernietigd worden. Hierdoor levert u ook nog eens een mooie bijdrage aan de circulaire economie. Een win-win voor zowel het milieu als uw investering.