Toont alle 29 resultaten

Refurbished Laptops

Zoekt u een goede laptop tegen een geweldige prijs? Bij de Hardwareprins vindt u een uitgebreid aanbod refurbished laptops, van de beste merken, tegen scherpe prijzen. Een refurbished laptop kopen betekent dat u minder geld kwijt bent en toch een prima werkende laptop koopt. 

Een tweedehands, gebruikte laptop is dan dé oplossing. Natuurlijk vindt u bij de Hardwareprins alleen laptops die 100% goed werken en lange tijd meegaan. Onze laptops zijn van bekende A-merken waaronder Dell, Lenovo en HP.


Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is een gebruikte laptop die weer als nieuw is. De specialisten van de Hardwareprins onderwerpen alle laptops die wij binnen krijgen aan een nauwgezet onderzoek. Zij zorgen er voor dat een gebruikte laptop weer als nieuw is en volledig kan worden ingezet. Werkt er iets aan de laptop niet helemaal naar behoren, dan wordt dit onderdeel vervangen. De binnenkant van uw refurbished laptop is helemaal schoon, de buitenkant kan soms gebruikerssporen vertonen. Uiteraard doen we ook ons best uw laptop aan de buitenzijde er weer als nieuw te laten uitzien.

Waar komen refurbished laptops vandaan?

Refurbished laptops zijn vaak laptops die door bedrijven worden afgeschreven of aan het einde van een leasecontract zijn gekomen. De laptops kunnen echter nog prima langere tijd mee, zeker na een grondige opknapbeurt. Extra voordeel is dat u vaak veel extra hardware en andere eigenschappen krijgt, voor veel minder geld. Omdat het om kwalitatief hoogwaardige producten van bekende merken gaat, hebben de laptops een lange levensduur. Lang genoeg om als refurbished laptop nog vele jaren en volledig naar wens te voldoen aan uw verwachtingen.

Is een tweedehands laptop betrouwbaar?

Kortweg: ja! Een tweedehands laptop is heel betrouwbaar. Bekende merken zoals HP en Dell maken hoogwaardige laptops die na de officiële afschrijvingsduur nog vele jaren mee kunnen. U vindt bij de Hardwareprins heel veel laptops die uitblinken in mogelijkheden en beveiliging. Zakelijke laptops moeten tegen een stootje kunnen en liefst licht van gewicht zijn. Wij bieden daarin veel keuze. Naast het uitgebreide assortiment refurbished laptops kunt u bij ons onder meer ook refurbished computers, notebooks en monitoren aanschaffen. Zo richt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen uw kantooromgeving in met gebruikte apparatuur van hoge kwaliteit.