Toont alle 3 resultaten

Refurbished Towers

Zoekt u een zakelijke tower voor een klein prijsje? Kies dan voor de voordelen van een refurbished tower! De voordelige oplossing om het beste voor uw bedrijf in te kopen. Door onze jarenlange ervaring met het inkopen van gebruikte towers en het refurbishen van hardware, waaronder towers, kunnen we u een goed aanbod doen van uitstekende kwaliteit.


Snelle refurbished tower kopen

Wanneer u overweegt een refurbished tower te kopen, dan wilt u natuurlijk wel precies weten wat u kunt verwachten van een refurbished tower. Refurbished staat voor het opnieuw gebruiken van gebruikte apparatuur. Dat kan natuurlijk niet zomaar. Gebruikte apparatuur wordt immers niet zomaar afgeschreven. Echter, met wat kleine aanpassingen kan gebruikte apparatuur eenvoudig omgetoverd worden tot een zo goed als nieuwe tower. Wat doen we dan als we een tower refurbishen. Dat gaat zo: we hebben een uitgebreide checklist met allemaal punten die onze vakkundige engineers nalopen. Wanneer ze tijdens de check iets tegen komen dat niet naar behoren werkt, bijvoorbeeld door een verouderd of kapot onderdeel. Dan wordt het onderdeel gerepareerd of vervangen. De harde schijf wordt compleet gereset en de tower wordt van binnen en van buiten grondig schoongemaakt. Als wij er mee klaar zijn, staat er weer een zo goed als nieuwe tower.

Voordelen van een tweedehands tower

De aanschaf van een refurbished tower levert u grote voordelen op. Het eerste grote voordeel is de prijs. Door te kiezen voor refurbished bespaart u ontzettend veel geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe tower. Qua prestaties zult u echter het verschil niet merken. Refurbished apparatuur gaan vaak nog jaren mee. Dit komt doordat bedrijven vaak al voor het einde van de levensduur afscheid nemen van hun apparatuur. Wij kopen deze apparatuur in en door kleine aanpassingen gaan de tweedehands towers nog jaren mee. Zoals gezegd zijn alle towers die wij aanbieden specifiek door de fabrikant ontworpen voor de zakelijke markt. Dit betekent dat u van de hardware een uitstekende prestatie kunt verwachten, ook wanneer er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de computer. Ook de beveiliging van deze towers presteert op top niveau. Op kantoor heeft u vaak te maken met een beperkte ruimte om de tower te plaatsen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze micro towers, die eenvoudig op een bureau te plaatsen zijn. Bedrijven vervangen vaak alles tegelijk. Daarom hebben wij voor bestelling van grotere aantallen een interessante staffelkorting. Bij een bestelling vanaf 10 stuks kunt profiteert u hier al van. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Extra opties

Naast de verscheidenheid aan towers die we aanbieden, kunt u in het bestelproces ook nog voor allerlei opties kiezen.  Voldoet de tower aan alle specificaties, maar heeft u toch graag een beetje extra opslagcapaciteit. Dan regelen we dat voor u. Heeft u er toch liever een grotere videokaart in? Dan plaatsen we deze. Zo stelt u zelf uw tower samen zodat hij aan uw wensen voldoet. Daarnaast bieden wij ook een assortiment aan accessoires aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een monitor, toetsenbord of muis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze dan helpt ons Sales Team u graag.

Duurzame keuze

De keuze voor refurbished is een uitermate duurzame keuze. Door de aankoop van een refurbished tower helpt u het milieu doordat deze apparatuur niet afgeschreven op de afval hoop belanden. De circulaire economie zorgt ervoor dat er zo min mogelijk grondstoffen worden afgeschreven in plaats van opnieuw te worden gebruikt. Door uw keuze levert u hier een belangrijke bijdrage aan.

Vele klanten gingen u voor

Inmiddels gingen vele zakelijk klanten u voor. Wij mogen met trots zeggen dat dit veel tevreden klanten opleverde. Klanten geven ons gemiddeld ruim een 8 voor onze kwaliteit en dienstverlening. Wordt u de volgende tevreden klant? Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan gaan we graag voor u aan de slag. De meeste towers kunnen wij uit voorraad leveren. Hierdoor heeft u uw bestelling vaak de volgende dag al in huis. Wilt u echt meteen aan de slag met uw nieuwe aankoop? Kies dan tijdens het bestelproces voor de optie om alvast wat software voor u te installeren. Zo wordt de tower bij u startklaar afgeleverd. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons Sales Team.