Toont 1 resultaat

Refurbished Desktops

Bent u op zoek naar een kwalitatief uitstekende desktop voor een betaalbare prijs? Dan is een refurbished desktop van Hardwareprins voor u de perfecte optie.  Al jaren leveren wij refurbished desktops en laptops voor de zakelijke markt. Meer power nodig? Dan raden wij een refurbished tower aan. Wij kopen gebruikte desktops in vanuit het buiten- en binnenland en zorgen dat ze weer als nieuw de deur uit gaan. Refurbished, maar als nieuw, daar staan wij voor.


Zakelijke Refurbished desktops

Maakt u al vaker gebruik van refurbished apparatuur? Dan weet u al dat dit een perfecte investering is. Is dit uw eerste kennismaking met refurbished? Dan leggen we graag even uit wat we precies doen. Wij kopen zoals gezegd gebruikte desktops in. Wij werken uitsluitend met A-merken, zoals HP, Dell en Lenovo. Wanneer we de desktop in huis hebben gaan onze specialisten ermee aan het werk. Aan de hand van een checklist wordt de desktop grondig nagelopen. Wanneer we verouderde onderdelen tegenkomen, vervangen we deze. Is er iets stuk? Dan repareren we dat. Ook de harde schijf wordt onder handen genomen, zodat u met een schone lei begint. Uiteraard wordt de desktop van binnen en buiten helemaal schoongemaakt. Pas als wij 100% tevreden zijn, kunt u de desktop bij ons bestellen.

Betaalbare kwaliteit

Wij staan voor onze kwaliteit. Als wij niet 100% tevreden zijn, gaat de desktop de deur niet uit. U kunt er dus op vertrouwen dat u alleen het beste besteld. U ontvangt een nieuwe desktop, voor een mooi prijsje. U zult het verschil tussen nieuw en refurbished niet merken. Is dit onverhoopt wel het geval, dan krijgt u van ons het aankoopbedrag retour. Dat is de garantie die wij geven op onze kwaliteit. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in onze webshop. Voor ieder budget en voor iedere wens kunnen wij de perfecte desktop aanbieden. We denken hier uiteraard graag in mee. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op met ons Sales Team en zij helpen u graag op weg. De mogelijkheden van onze desktops zijn eindeloos. Heeft u uw wensenlijst al klaar? Filter dan eenvoudig op uw wensen, bijvoorbeeld de gewenste processor, de opslagcapaciteit, budget en u vindt eenvoudig de desktop die bij uw wensen past. Bent u van plan meerdere desktops voor uw bedrijf aan te schaffen? Dan hebben wij nog een interessante actie voor u. Wij bieden voor aankopen van 10 stuks of meer een interessante staffelkorting. Neem hiervoor contact op met ons Sales Team.

Uitgebreide opties

Bij al onze desktops kunt u voor verschillende opties kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld het RAM geheugen uit laten breiden of de opslagcapaciteit laten vergroten. Bent u veel met film of games bezig? Dan is wellicht een grotere videokaart voor u een goede optie. Wilt u direct met uw nieuwe desktop aan de slag? Dan installeren wij graag alvast wat software voor u. Maak uw desktop daarnaast compleet met een nieuwe monitor of vul uw aankoop aan met handige accessoires zoals een muis en toetsenbord.

Goed voor u én het milieu

Kent u het begrip circulaire economie? Dat is namelijk precies waar u aan bijdraagt bij de aanschaf van een refurbished desktop. Door gebruikte apparatuur opnieuw te gebruiken in plaats van af te schrijven, voorkomen we dat de desktops moeten worden vernietigd. Dit draagt bij aan een beter milieu en klimaat in de toekomst. Refurbished is dus zowel goed voor uw portemonnee als voor het milieu!

Bestel nu uw tweedehands desktop

Bent u er uit? Keuze gemaakt? Dan bent u nog maar een paar muisklikken verwijderd van uw aankoop. Plaats uw desktop snel in uw winkelmandje en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag. De meeste desktops kunnen wij uit voorraad leveren. Daardoor kunt u al snel met uw nieuwe desktop aan de slag. Wanneer u voor 12.00 uur uw bestelling plaatst, bezorgen wij de desktop de volgende dag gratis op het door u gewenste adres. U bent niet de eerste die bij ons een goedkope refurbished desktop besteld. Ruim 700 klanten hebben laten weten tevreden te zijn met hun aankoop. Zij gaven onze kwaliteit en service gemiddeld een 8,3. Een reden voor ons om door te gaan én ook om ons te blijven verbeteren. Bent u ook een tevreden klant? Laat het ons vooral weten!