Is uw bedrijf toe aan nieuwe refurbished computers? Dan staat u voor een flinke investering en daarmee ook voor een spannende keuze. Met welk budget u ook op zoek gaat, in of u nu op zoek bent naar één of naar grote aantallen. In onze webshop vindt u alle mogelijkheden rondom refurbished PC’s. Heeft u er wel eens aan gedacht om tweedehands PC aan te schaffen? Dit zijn gebruikte computers die na een grondige check en opfrisbeurt weer zo goed als nieuw zijn. Ze gaan dan nog jaren mee. Een slimme investering waarmee u meer uit uw bedrijfsbudget kunt halen. Misschien houdt u zelfs budget over! Wie had dat gedacht! Een ideale situatie toch?


Gebruikte computers voor zakelijk gebruik

Een refurbished computer is niet zomaar tweedehands hardware. Wij kopen gebruikte hardware in. Dit doen we zowel binnen Nederland als internationaal. Wanneer de producten bij ons binnen komen, gaan onze IT-engineers er mee aan de slag. Onze gediplomeerde en vakkundige IT-engineers gaan niet over één nacht ijs. De PCs worden aan de hand van een checklist grondig geïnspecteerd en getest. De harde schijf wordt geformatteerd. Eventueel verouderde of kapotte onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Uiteraard worden de onderdelen ook helemaal gereinigd. Als wij er klaar mee zijn dan kunnen we zeggen: u koopt een PC als nieuw. Aan PC's die zakelijk worden gebruikt stellen we vaak andere en hogere eisen. Ze moeten optimaal en betrouwbaar presteren. Daarnaast worden ze natuurlijk heel intensief gebruikt. Wij leveren enkel computers die uitermate geschikt zijn voor zakelijke doeleinden. Zij blinken uit in prestaties, beveiliging en gebruiksgemak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de HP Elite. Deze computers zijn uitgerust met snelle en krachtige processors en speciaal ontwikkeld voor de zakelijke gebruiker. Daarnaast zijn de towers ruimtebesparend vormgegeven zodat de computer zo min mogelijk plek inneemt op of bij uw bureau. Door te kiezen voor een refurbished computer bespaart u al snel tot wel 40% op de nieuwprijs.

Slimme investering

Zoals gezegd is het kopen van een refurbished computer een slimme investering. U kunt gewoonweg meer kopen voor hetzelfde geld. Of u de rest van het budget ergens anders voor gebruikt of het gebruikt om een net iets uitgebreidere computer aan te schaffen is natuurlijk geheel aan u. Wij hebben voor zakelijke klanten wel een mooi voordeel. Het komt regelmatig voor dat een bedrijf meerdere computers tegelijk nodig heeft. Wij bieden daarom een aantrekkelijke staffelkorting aan. Koopt u meer dan 10 stuks, dan kunt u hier gebruik van maken. Neem hiervoor contact op met ons Sales Team. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment computers in verschillende prijsklassen.  Eén ding weet u zeker, het is altijd goedkoper dan wanneer u een nieuwe in de winkel koopt. Uiteraard hangen de verschillende prijsklassen samen met de specificaties van de computer. Afhankelijk van uw wensen kunnen de prijzen oplopen tot ca. €700. Dit is nog steeds een enorme besparing ten opzichte van de nieuwprijs van deze computers. In de webshop kunt eenvoudig filteren op de specificaties die voor u belangrijk zijn en deze met elkaar vergelijken.

Keuze en duurzaamheid van een PC

Wanneer u voor een bepaalde computer heeft gekozen, kunt u nog kiezen voor verschillende opties. Denk hierbij aan het uitbreiden van de opslagcapaciteit, het RAM-geheugen of het installeren van een grotere videokaart. Ook kunt u door ons alvast wat software laten installeren zodat u snel aan de slag kunt! Heeft u ook nog een monitor nodig? Dan kunt u in deze stap de gewenste monitor aan het bestelproces toevoegen. Wij hebben monitors van veel verschillende formaten, oplopend vanaf 15 inch tot 24 inch. Daarnaast kunt u uw bestelling compleet maken door het toevoegen van verschillende accessoires zoals een muis of toetsenbord. Naast een slimme investering is de keuze voor refurbished ook een duurzame investering. Door gebruikte apparatuur opnieuw te gebruiken, komt deze niet op de afval stapel terecht. U werkt hier door mee aan de circulaire economie. De circulaire economie gaat er van uit dat er geen afval bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. Door de aankoop van een refurbished computer doet u als bedrijf naast een slimme investering ook nog eens een duurzame investering gericht op de toekomst.

Wij staan voor onze kwaliteit

Wij leveren alleen refurbished PC's van een goede kwaliteit. Daarom werken wij alleen met A-merken zoals HP, Dell en Lenovo. Daarnaast werken wij uitsluitend met deskundig personeel die continue bijscholen. Daardoor kunnen we er voor zorgen dat de refurbished computers weer als nieuw worden afgeleverd en dat u nog jaren een betrouwbare computer heeft. Wij leveren alle refurbished computers af met een niet goed, geld terug garantie. Wij doen er uiteraard alles aan om aan uw verwachting te voldoen. Blijkt dit na aankoop helaas toch niet het geval, dan krijgt u van ons het aankoopbedrag retour en zoeken we graag naar een geschikte oplossing. Al jaren zijn wij een grote speler in de IT markt, zowel internationaal als binnen Nederland. Wij hechten grote waarde aan de klanttevredenheid. Daarom meten we onze klanttevredenheid via een online tool. Inmiddels hebben we ruim 700 reacties mogen ontvangen van zakelijke klanten. Zij beoordelen onze service en kwaliteit gemiddeld met een 8.3. Wij zijn hier heel blij en tevreden mee. Wij doen er alles aan om dit niveau te behouden en zijn daarom continu bezig om onze kwaliteit en service op peil te houden en te verbeteren.

Heeft u een keuze gemaakt?

Heeft u in onze webshop een keuze kunnen maken? Bestel hem dan nu gelijk! Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag advies? Neem dan contact op met ons Sales Team. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De meeste items kunnen wij uit voorraad leveren. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling daardoor de volgende werkdag al in huis! Wij bezorgen alle bestellingen gratis.