Refurbished Computers en Desktops

Een geweldige besparing op uw budget: een refurbished computer. Bij de Hardwareprins kiest u uit een groot assortiment computers van hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. Wij kopen alleen gebruikte pc’s van bekende merken zoals HP in en wij zorgen er voor dat de pc weer zo goed als nieuw is. Zowel van binnen als van buiten. Dit betekent dat u voor een veel lager bedrag een uitstekende pc kunt aanschaffen voor uw bedrijf. Of meerdere gebruikte pc’s voor uw medewerkers waarbij u ook nog eens kunt rekenen op een aantrekkelijke staffelkorting. Met de aanschaf van een refurbished computer of laptop draagt u ook bij aan een beter milieu.

 • Intel Core i7
 • 16GB
 • 500GB SSD
 • Intel Core i7
 • 32GB
 • 500GB SSD
 • Intel Core i7
 • 16GB
 • 500GB SSD
 • Intel Core i7
 • 32GB
 • 500GB SSD

Is een refurbished computer snel?

Ja, een refurbished computer is snel, net zo snel als deze was bij aanschaf. Gebruikte computers worden door specialisten van de Hardwareprins volledig nagekeken en waar nodig geoptimaliseerd. Zo wordt de harde schijf geformatteerd, verouderde onderdelen worden vervangen en worden alle onderdelen van de computer, van binnen en van buiten, grondig gereinigd. Uw gebruikte pc is dan ook weer als nieuw en presteert volledig naar wens. U bespaart veel geld als u kiest voor refurbished computers zodat u het vrijgekomen budget kunt u besteden aan andere zaken. Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van de meest geschikte keuze voor de aanschaf van een of meer gebruikte computers voor uw bedrijf.

Waar komen refurbished computers vandaan?

Hardwareprins koopt gebruikte hardware in bij bedrijven, ook internationaal. Veelal betreft het gebruikte pc’s die zijn afgeschreven of waarvan de leaseperiode voorbij is. Deze computers zijn vaak nog heel goed bruikbaar, zeker na onze grondige inspectie en waar nodig reparaties. Wij stellen hoge eisen aan de computers die wij inkopen omdat voor zakelijk gebruik gewoon goede pc’s nodig zijn die uitblinken in gebruiksgemak, prestaties en beveiliging. Kies uit tal van modellen van bekende merken, zowel in tower- als in desktopuitvoering. Naast computers koopt de Hardwareprins onder andere ook laptops, monitoren en notebooks in, zodat u uw aankopen goed op elkaar kunt afstemmen.

Heb ik garantie op een tweedehands computer?

U krijgt altijd garantie op uw aankopen. Wij vertrouwen op onze producten en willen graag dat u dat ook doet. U heeft altijd minimaal één jaar garantie op uw gebruikte pc. Wij werken met de zogenaamde Carry-in-garantie en dat houdt in dat u zelf zorgdraagt voor het afleveren van een defecte pc bij de leverancier. De kosten van terugzenden nemen wij voor onze rekening. Wilt u meer weten over de garantievoorwaarden of heeft u andere vragen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

We gebruiken cookies om voor een betere functionaliteit en marketing doeleinden. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met onze Privacy policy.